Arriba la 8a edició de la firaPlaymobil de Móra la Nova

Tindrà lloc aquest cap de setmana després de l'aplaçament de l'edició de 2020 a causa de la pandèmia

La 8a edició de la firaPlaymobil i Lego EbreBrick & Click torna al Pavelló Firal de Móra la Nova aquest cap de setmana 4 i 5 de setembre, desprès de l’aplaçament de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia.

Aquesta fira esta organitzada per l’Ajuntament de Móra la Nova amb les associacions SomosClicks i Hispalug, es tot un referent per als col·leccionistes de clicks i Lego. Aquest any comptarà amb 16 diorames de Playmobil y més de 40 metres quadrats d’exposició recreant diversos mons, temàtiques i èpoques històriques. Els col·leccionistes que
exposen son arribats de tot Catalunya, però també compta amb la participació de gent de Navarra.

El diorama més extens ocuparà 20 metres quadrats i com no pot ser d’una altra manera estarà relacionat amb el Ferrocarril, molt lligat a Móra la nova. Les temàtiques aniran des dels típics Pirates, Vikings, ciutats Victorianes, una ciutat amb enormes rascacels entre d’altres creacions. Destaca també la creació de la nau Razor Crest d’e la serie The
Mandalorian de Star Wars a escala minifigura de LEGO.

Per tal d’evitar aglomeracions i controlar l’aforament s’ha dissenyat un circuit per poder visitar tota la fira amb tranquililat, també s’han adaptat les activitats que es feien a la nova normalitat, amb el que el Buscaclick, passarà a ser virtual, a travès d’un codi QR podràs accedir al formulari per participar a l’activitat.

De la mateixa manera el concurs de diorames infantil s’ha traslladat a divendres a la tarda per que els més petits del poble puguin muntar les seves creacions amb dos torns sense interferir amb el funcionament habitual de la fira.