L’Ajuntament d’Amposta, satisfet amb la compra-venda de les naus de COENIA, S.A.

L’Ajuntament d’Amposta ha recuperat 378.000 euros gràcies a la compra-venda de les naus de COENIA, S.A. (Antaix), situades al Polígon de l’Oriola d’Amposta.
Aquesta operació ha culminat després de mesos de treball, tal i com explica l’alcalde, Adam Tomàs a través de les seves xaxes socials:
“He assistit en nom de l’Ajuntament, com a part interessada, a la compra-venda de les naus de COENIA, S.A. (Antaix), situades al Polígon de l’Oriola d’Amposta, l’actiu immobiliari industrial més gran que quedava fora de funcionament des que va esclatar la crisi immobiliària. Un actiu que amb la seva venda, a part del que representa com a futura implantació empresarial suposa per a l’Ajuntament recuperar 378.000 euros de deute sobre els impostos lligats a l’immoble.
Una parcel·la de més de 52.000 m2 amb 25.000 m2 d’instal·lacions industrials dividides en dos grans naus de 12.500 m2 cada una.
L’operació de compra la realitza un important empresari del País Valencià com una operació d’inversió immobiliària, amb la finalitat de cedir aquest actiu en arrendament a una coneguda empresa local que recentment ha adquirit la planta de produccio de la coneguda marca de roba infantil TUC TUC, que se suma a les adquisicions de TCN, Ory o Canada House i que ha d’ampliar la seva activitat i les seves instal·lacions, creant una importantíssima base logística del sector tèxtil.
El projecte empresarial es posarà en marxa immediatament, i les previsions són de generar a mig termini uns 100 llocs de treball i una inversió de varis milions d’euros.
Ha estat una operació complicada, llarga i que ha estat possible gràcies a una feina de col·laboració entre venedors, compradors, l’empresa impulsora de la implantació, dos despatxos professionals locals, com el Bufet Sabaté Ramon i la immobiliaria Trading Habitat i també la col·laboració pública de l’Ajuntament d’Amposta, el Departament d’Economia i Finances i el Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.
La posada en funcionament d’aquest actiu ha estat prioritària per al govern d’Amposta ja que estem convençuts que suposarà un avanç en la dinamització del Polígon que els darrers anys ja ha vist incrementada la seva ocupació.”