L’Institut Montsià incorpora dos nous cicles al seu catàleg de formació professional, que s’impartiran el curs vinent 2024-2025. Per una banda, s’implantarà per primer cop a les Terres de l’Ebre el cicle formatiu de grau mitjà d’Elaboració de productes alimentaris, una formació que permetrà potenciar l’oferta i necessitat de qualificació del sector agroalimentari. Aquesta formació capacita a l’alumnat per treballar en l’elaboració i tractament de productes alimentaris, així com en l’envasament i l’embalatge, entre altres operacions i processos tecnològics necessaris en la Indústria Alimentària.
Del camp de l’Electricitat i l’Electrònica, es començarà a impartir el cicle de grau superior de Sistemes electrònics i automatitzats, on l’alumnat aprendrà diferents recursos al voltant dels sistemes, circuits i instal·lacions elèctriques, domòtiques i automàtiques, així com la instal·lació d’infraestructures comunes de telecomunicacions, entre altres.
Els cicles són dues de les cinc apostes formatives que el departament d’Educació de les Terres de l’Ebre va anunciar fa uns dies a la Mesa de l’FP de les Terres de l’Ebre, on participen els departaments d’Educació i Empresa i Treball i els consells comarcals i ajuntaments del territori.
La preinscripció dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior el curs 2024-25 és del 24 al 30 de maig.