El centre comercial La Farga de l’Hospitalet inverteix 11 MEUR en la seva reforma

Les obres ja han arrencat i no suposaran l'aturada de l'activitat comercial

Aquest mes de gener han arrencat les obres de remodelació del centre comercial La Farga de l’Hospitalet de Llobregat. El projecte, a càrrec de la inversora i promotora Temprano Capital, té un pressupost d’11 MEUR i suposarà un canvi integral en l’oferta comercial i en les instal·lacions del centre.
Un dels aspectes més destacables del projecte és l’obertura de la façana lateral de la segona i tercera planta, creant un espai comú a l’aire lliure, amb restaurants i terrasses, i posant l’accent en la il·luminació natural. A l’interior s’ampliaran les lluernes de la coberta i s’eliminaran els forjats amb l’objectiu que la llum exterior envaeixi l’interior del centre.
Les obres, dirigides per Gleeds i dissenyades per BroadwayMalyan, tindran una durada estimada d’un any i, durant el seu transcurs, el centre comercial seguirà obert i mantindrà la seva activitat.

Les obres implicaran un canvi complet a la segona planta, que es dedicarà totalment a l’entreteniment i a la restauració amb 11 nous restaurants i un modern ‘Street Food Market’ amb 10 quioscs, que oferiran una àmplia oferta gastronòmica.

L’entreteniment guanyarà protagonisme amb la incorporació de dos nous locals d’oci, dedicats al públic infantil i al “millenial”, respectivament, a més del recentment renovat Cinesa Luxe, que compta amb 7 sales VIP i el seu Oscar’s bar.

La reforma també comptarà amb l’entrada de noves marques nacionals i internacionals que ampliaran i completaran l’oferta comercial existent, i que s’aniran desvetllant properament.

La comercialització d’espais s’està duent a terme a càrrec dels equips de Shophunters i de ERV Consulting.