Artur Mas: “Des de fora sembla que a Amposta està tot una mica paralitzat”

Mas assegura que és important que la ciutadania cregui amb la marca Junts per Catalunya

Artur Mas visita Amposta per tal de donar suport a la presentació del candidat de PDeCAT, Manel Masià, a alcaldia a la ciutat. Mas explica que la gent se juga molt en les properes eleccions municipals que se duran a terme a tot Catalunya. ”En concret a Amposta hi ha en joc que les coses se vagin endarrerint, o que Amposta torni a agafar una mica el ritme que havia tingut en alguns moments i sobretot que tiri endavant projectes de tota mena. Dóna la sensació des de fora, almenys, que tot això està una mica paralitzat en aquests moments”, apunta, el president Artur Mas.

A més, ha exposat que està en joc el nombre d’administracions, ajuntaments i consells comarcals, i que és important per tal de poder continuar treballant, diu, en la causa general de país. “Lluitar per la democràcia, les llibertats fonamentals i els drets més bàsics. No és admissible la reacció de l’Estat Espanyol actual, que hi hagi gent a la presó per no haver comés cap delicte i que uns altres estiguem perseguits econòmicament per no haver comés cap delicte”, afegeix, l’expresident de la Generalitat.

Mas ha assegurat que és important que la gent confií amb la marca Junts per Catalunya per tal que el país reaccioni i se torni a il·lusionar en el seu propi projecte. “En el moment que es troba el país no és el mateix que la majoria dels municipis estiguin en una determinada línea de projecte que en una altra”, ha apuntat.

També ha assegurat que anys enrere quan se van presentar encara com a Convergència i Unió van ser la força que va guanyar més alcaldies a Catalunya i que les situacions en les que se trobaven eren pitjors que les actuals i que per tant, en les eleccions municipals de 2019 poden tornar a guanyar.