Gabriel Rufián acompanya a Olga Arnau en el seu acte de presentació com a alcadable d’ERC a Vilanova i la Geltrú

La candidata confessava que la primera persona que li va dir que s'havia de presentar a l'alcaldia va ser el mateix diputat, el darrer diumenge de comparses

L’acte d’Esquerra Republicana, celebrat al círcol Catòlic, durant la tarda del dissabte 24 de novembre, començava amb un vídeo de presentació de la candidata a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals, Olga Arnau. En el curt, familiars i amics de l’alcaldable  apareixien exposant les seves impressions sobre aquest pas endavant que ha decidit fer en la seva carrera política.

Instants després, la candidata a l’alcaldia apareixia a l’escenari d’un Círcol Catòlic amb totes les localitats ocupades. L’alcaldable d’ERC  assegurava que Vilanova i la Geltrú és un projecte col·lectiu apassionant, on vol dissenyar una ciutat neta, endreçada, il·luminada i  amb els carrers arranjats. “N’estem tips de carrers en mal estat,  volem una ciutat digna”  assenyalava Arnau.

Durant el seu discurs, Arnau també ha tingut paraules sobre a la situació del seu partit des de l’entrada al govern municipal, el maig passat.  “Hem fet un gir als pressupostos, ara són uns pressupostos socials on hi ha cinc pisos socials. Hem obert l’espai jove, La Sala té una nova programació  i s’ha desenvolupat una formació especialitzada per a dones que han patit violència de gènere, entre d’altres”.

L’alcaldable d’ERC, cloïa la seva intervenció anunciant que vol ser l’Olga d’Esquerra Republicana de Catalunya, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.  Així mateix,  també recordava als polítics empresonats i exiliats, anomenant-los un per un, en el que considera una situació injusta i repressiva.

Al seu torn, Gabriel Rufián, confessava estar convençut que l’Olga serà una gran alcaldessa.  Així mateix, el diputat assegurava haver viscut una setmana intensa i es dirigia novament al ministre Josep Borrell, a qui titlla d’indigne. Rufián també tenia paraules per a tots aquells que consideren com a colpistes als independentistes, a qui els hi diu que el colpista va ser Tejero, i que ells, en aquell moment, segur que els haurien anat a abraçar. En referència als altres partits polítics, el diputat es dirigia als votants de ciutadans i als socialistes,  és a aquests darrers a qui convidava a unir-se a ERC, per  tal eixamplar la base del sobiranisme.