T’animes a conèixer-los?

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Nute:

5 anys i uns 12 kg d’energia i amor.

Súper afectuosa amb les persones i més senyoreta amb altres gossos, tot i que amb una bona presentació podràs gaudir del pipi-can sense problemes.

No t’espantis per les marques de la seva cara, arrossega una vida dura però ja està preparada per a ser feliç i gaudir d’una llar. Coneix les rutines de passeig i actualment viu en un pis amb una família d’acollida.

Salvador:

Mastí de 4 anys, noble i amb energia per a fer llargs passejos, amb mascles li agrada manar de manera que en convivència és millor que sigui amb una femella o sol.

És un gos sociable amb les persones, que està acostumat a l’exterior però ens agradaria trobar-li una família que tingués ganes d’obrir les portes de la seva casa, aquí on el veieu a aquest pelut per molt grandot que sigui li encanta que li donin afecte.

Pelut:

9 mesos i 12kg de tendresa, actualment viu en una gàbia perquè el seu principal destí era ser un gos de caça, però finalment la seva família va decidir cedir-lo.

Pelut és súper noble i sociable, encara és un cadell al qual pots ensenyar-li moltíssimes coses.

Rex:

1 any i 20 kg de pura energia, mestís de gos pastor, és ideal per a una persona o família que li encanti passejar per la muntanya o fer esport amb el seu gos.

Li encanta banyar-se a la platja (dutxar-se és una altra història) conviu amb gats, coneix les rutines del passeig i actualment està d’acollida amb una de les nostres estupendes voluntàries en un pis de petites dimensions. És perfectament apte per a pis o casa.