Què és Revolución Pata?

Em moro de ganes de començar a explicar mil històries però potser el més assenyat és comptar el qui, el per què i el com de Revolución Pata, veritat?

Nascuda a Tarragona, 34 anys, experimentada en l’àrea del Màrqueting i Comunicació, amb una familia que la completa la meva parella, dos petits i una amplia manada que de moment està composta per 10 gossos.

Amant dels animals i estudiant en CECTAC per a Tècnica en Teràpies Assistides amb Animals.

TOT VA COMENÇAR AMB L’EDUCACIÓ QUE VAIG REBRE…

Estimo als animals en general, em desperten una cosa molt especial. Des de nena, a casa, em van ensenyar que els animals són un més de la família al qual respectar, educar i cuidar.

Revolución Pata és una iniciativa que sorgeix del meu afany personal per tirar un cable als animals, associacions i persones que com jo, dediquen el seu temps i esforços a ajudar a animals en situació de desemparament i desídia.

LA MEVA PASSIÓ, LA MEVA RAÓ

Fa un temps em vaig posar a observar metodologia de treball en les associacions i a raonar en el per què de la gran quantitat d’abandonaments, la indiferència de les persones enfront d’aquesta situació i les conflictives relacions que existeixen en moltes famílies amb la comunicació humà-animal. Finalment he conclòs que no es tracta de bons o dolents, és una qüestió d’educació i experiències viscudes amb les mascotes.

Sens dubte, els coneixements i una bona gestió / assessorament en el moment d’adquirir una mascota són claus per a frenar aquesta terrible situació.

A Revolución Pata, rescatem, sanem física i emocionalment i ens esforcem a trobar a les millors famílies i alhora formar a les persones perquè aprenguin a tenir una correcta relació humà – animal perquè el procés d’adopció sigui una experiència bonica i enriquidora.