ADOPTA UN ADULT I SEGUR QUE NO FALLES

Prendre la decisió d’incorporar un membre pelut a la família sempre és un moment emocionant alhora que important, la decisió que es prengui comportarà una responsabilitat de llarga durada (entre 10 i 15 anys)

És per això que a Revolución Pata sempre donem un cop de mà a les famílies que estan disposades a adoptar.

Entrevistem la família, coneixem les seves rutines, la seva activitat diària, les seves capacitats físiques i fins i tot mentals per a ajudar-los a valorar quin gos és l’ideal per a ells, independentment de que adoptin amb nosaltres o no.

Sens dubte un bon assessorament ajudarà les famílies a prendre la decisió mes encertada i que l’experiència de l’adopció sigui bonica, alhora que exitosa.

En molt casos la il·lusió per adoptar un cadell no deixa veure la realitat de tota l’aventura que representa la seva arribada…

Quan un petit terrorista entra en les nostres vides, aquest ens proporciona moments molt divertits, però no totes les famílies estan preparades per afrontar la part menys “divertida” pipis, caques, olors, llargues nits d’entreteniments…. I és en aquest procés en el qual moltes vegades es perd la il·lusió, l’interès i molts gossos acaben condemnats a viure apartats per a “no molestar”.

S´acaba perdent la il·lusió i es baixa la guàrdia en la seva educació, provocant un desequilibri mental en els gossos que en moltes ocasions faran de la convivència una tortura o tindran dificultats en la seva socialització.

En el cas contrari el fet d’adoptar un adult comporta moltíssims avantatges; El que coneixes es el teu gos, pràcticament sense sorpreses, ja no creixerà, ja no hauràs d’angoixar-te per si entrarà o no en el teu pis, el seu caràcter ja està definit; en el cas dels nostres rescatats sabrem assessorar-te a la perfecció perquè tots estan en cases d’acolliment i per tant no hi ha truc, sabem com es el gos que encaixa amb el teu estil de vida.

De manera que a la pregunta cadell o adult? només puc dir que depèn de l’energia i temps que estiguis disposat a dedicar…però us puc assegurar que els resultats amb adults són moltíssim mes satisfactoris i enriquidors.

I a propòsit del meu blog d’aquesta setmana, us deixaré alguns dels casos dels nostres adults que estan buscant la seva llar ideal.

Si estàs interessat en algun dels nostres rescatats emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.  FORMULARI REVOLUCIÓN PATA

T’animes a conèixer-los?

Nute:

5 anys i uns 12 kg d’energia i amor.

Súper afectuosa amb les persones i mes senyoreta amb altres gossos, tot i que amb una bona presentació podràs gaudir del pipi-can sense problemes.

No t’espantis per les marques de la seva cara, arrossega una vida dura però ja està preparada per a ser feliç i gaudir d’una llar. Coneix les rutines de passeig i actualment viu en un pis amb una família d’acollida.

Salvador:

Mastí de 4 anys, noble i amb energia per a fer llargs passejos, amb mascles li agrada manar de manera que en convivència és millor que sigui amb una femella o sol.

És un gos sociable amb les persones, que aquesta acostumat a l’exterior però ens agradaria trobar-li una família que tingués ganes d’obrir les portes de la seva casa, aquí on el veieu a aquest pelut per molt grandot que sigui li encanta que li donin afecte.

Pelut:

9 mesos i 12kg de tendresa, actualment viu en una gàbia perquè el seu principal destí era ser un gos de caça, però finalment la seva família va decidir cedir-lo.

Pelut és súper noble i sociable, encara és un cadell al qual pots ensenyar-li moltíssimes coses.

Rex:

1 any i 20 kg de pura energia, mestís de gos pastor, és ideal per a una persona o família que li encanti passejar per la muntanya o fer esport amb el seu gos.

Li encanta banyar-se a la platja (dutxar-se és una altra història) conviu amb gats, coneix les rutines del passeig i actualment està d’acollida amb una de les nostres estupendes voluntàries en un pis de petites dimensions. És perfectament apte per a pis o casa.