Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Tomàs Molina, candidat d’ERC a les eleccions europees, promet “posar TV3 a Eurovisió”

Avatar photo
El candidat d’ERC també assegura que té el “compromís” de Rosa Romà per l’ús del català a les plataformes

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina i ara candidat d’ERC en les eleccions europees del 9 de juny ha promès que intentarà “posar TV3 a Eurovisió” i que ja té el “compromís de Sígrid Gras”, el director de la cadena de televisió catalana, per fer-ho. “I que hi vagi Coti x Coti!”, ha reblat al final del seu primer discurs en l’inici de campanya aquest dijous al vespre en un acte a la plaça de la Plana de Badalona.

A més, Molina ha assegurat que té el “compromís” de la presidenta de la corporació catalana de mitjans audiovisuals, Rosa Romà, per “continuar treballant” en l’ús del català a les plataformes.

El meteoròleg televisiu s’estrena en política amb aquesta campanya i ha explicat que entre les seves “motivacions per anar a Europa” hi ha “treballar per fer el món més just i adaptat al canvi climàtic”. “Intentaré portar el sentit comú català al Parlament Europeu”, ha afegit.

ERC ha arrancat la campanya a la ciutat de Tomàs Molina i preveu tancar-la a Sant Cugat, on viu Diana Riba, la cap de cartell dels republicans el 9-J. A l’acte, ha assistit el president d’ERC, Oriol Junqueras, el president del Govern, Pere Aragonès, la cúpula d’ERC i diversos consellers republicans.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Feijóo no descarta pactar amb el PPE de Meloni després del 9-J

Notícia següent

Comín reivindica la presència de Junts a la UE com un “recordatori” de la “deriva autoritària” de l’Estat

Notícies relacionades