Dimecres, 26 de juny de 2024
És notícia

Suport massiu del socialisme del Camp de Tarragona a Pedro Sánchez

Avatar photo
Els alcaldes i alcadesses de Tarragona, Reus, Constantí o el Vendrell; així com altres càrrecs socialistes, fan costat al president del Govern

Les paraules de Pedro Sánchez i la seva possible dimissió, un fet que s’anunciaria el pròxim dilluns, 29 d’abril, han fet que les files socialistes hagin tancat files amb el president del Govern per enviar-li tot el seu suport.

En l’àmbit tarragoní, diversos alcaldes i alcaldesses, regidors, regidores i altres càrrecs dels socialistes han volgut mostrar el seu suport al president del govern, seguint les petjades d’altres càrrecs del PSC, com Salvador Illa; o del PSOE, com ara la ministra d’Educació, Pilar Alegria; o la de Transició Ecològica, Teresa Ribera.

A més, fonts del PSC han expressat el seu respecte per la decisió presa avui pel president Pedro Sánchez i han anunciat que demà el primer secretari i candidat del PSC farà una primera valoració, a les 9 del matí, al Nueva Economía Fórum. A més, davant algunes informacions que han aparegut al llarg d’aquest vespre, han confirmat que el PSC no suspèn la campanya electoral a Catalunya.

 

El socialisme tarragoní es bolca amb Pedro Sánchez

Rubén Viñuales, alcalde de Tarragona, ha expressat a ‘X’ que “fa molt de temps que s’han superat línies que mai vam pensar que se superarien” i ha denunciat “l’assetjament” en totes les formes per a “destruir una persona que està exercint un càrrec públic”.

Des del mateix consistori tarragoní, altres consellers han volgut donar el seu suport a Sánchez, com ara Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes; o Nacho Garcia, conseller d’Urbanisme.

Rosa Maria Ibarra, cap de llista socialista per Tarragona a les pròximes eleccions al Parlament, també ha mostrat el seu suport al president del govern: “En política, no tot s’hi val. L’ofensiva de l’extrema dreta i de la dreta extrema d’aquest país contra el president és indecent. Tot el meu suport, president! Força i ànims!”.

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, també ha enviat els seus ànims al president: “Quan la incapacitat de la dreta política es converteix en un intent d’ocultar els avenços socials, econòmics i laborals atacant els temes personals, es creuen nivells intolerables”.

Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, ha expressat que “no tot s’hi val” i ha enviat el seu suport al president Pedro Sánchez: “Junts aguantarem, pel bé d’aquest país, pel bé de la democràcia”. I el regidor de Seguretat Ciutadana del mateix municipi, Christian Soriano, també ha enviat el seu suport.

La diputada socialista per Tarragona al Congrés, Valle Mellado, també ha enviat el seu suport al president: “Volen guanyar amb mentides i joc brut el que no van aconseguir a les urnes. No tot s’hi val. Totes les persones que treballem cada dia per avançar en drets estem amb Pedro Sánchez. Sempre endavant. Ens tens al teu costat, president”.

En el mateix sentit s’ha expressat Óscar Sánchez, alcalde de Constantí: “No tot s’hi van en la política. Una abraçada enorme, president”; o Andreu Martín, diputat al Congrés: “La democràcia a Espanya està aguaitada. Els líders de la dreta i la ultradreta no frenen la corrupció dels seus i l’emmascaren amb l’assetjament injustificat, amb totes les armes al seu abast, al president Sánchez i la seva dona”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa tindrà una Facultat de Medicina per al curs 2026-2027

Notícia següent

Mor un motorista en un accident de trànsit a la Ronda Litoral

Notícies relacionades