Dijous, 4 de juliol de 2024
És notícia

Illa defensa que el 12-M és una possibilitat d’obrir una nova etapa

Avatar photo
El primer secretari del PSC agraeix a la militància la seva implicació i celebra el “magnífic resultat” del partit

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha defensat que el 12-M permet la possibilitat d’obrir una nova etapa. “Una Catalunya que ha de tornar a ser sinònim d’estabilitat, diàleg i progrés. Una Catalunya sense bàndols ni blocs”, ha defensat en una carta dirigida a la militància.

Illa ha qualificat el resultat del PSC de “magnífic” i ha posat en valor que per primera vegada en la història els socialistes han guanyat en vots i escons, sent la primera força en 170 municipis, un 71,4% del cens electoral. Illa també ha fet un “reconeixement” a les polítiques del govern d’Espanya i l’aposta del president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, “pel diàleg i la convivència”.

Segons Illa, la nova etapa també ha de permetre una Catalunya “per a tots els catalans i catalanes, vinguin d’on vinguin, pensin el que pensin, i parlin la llengua que parlin”. “Una Catalunya que torni a ser referència a la resta d’Espanya, a Europa i al món”, ha afegit.

El líder del PSC agraeix el “compromís i responsabilitat” dels militants del partit i els comunica que se celebrarà un acte per agrair aquest suport a Barcelona el pròxim dissabte amb la presència també del president Sánchez.

“Sense vosaltres, sense el vostre esforç, la vostra tenacitat i la vostra feina durant aquestes setmanes, mesos i anys, la victòria no hauria estat possible”, afegeix.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Estableixen mesures per mitigar les incidències de la línia R3 de Rodalies

Notícia següent

Els ajuntaments de la Conca s’uneixen al servei de cures per a menors de 16 anys

Notícies relacionades