Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Illa: “Uns bons resultats de la socialdemocràcia a Europa seran el mur de contenció de l’extrema dreta”

Avatar photo
El socialista envia una carta a la militància advertint que el 9-J “està en joc el futur d’Europa”

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha enviat una carta a la militància assegurant que “uns bons resultats de la socialdemocràcia a Europa seran el millor mur de contenció contra l’auge de l’extrema dreta i de la dreta més conservadora” a qui ha qualificat de tenir postulats “populistes, negacionistes, masclistes i xenòfobs” que “posen en risc els valors fundacionals de la UE”.

El socialista assegura que el 9-J “està en joc el futur d’Europa” i aposta pels valors de la socialdemocràcia exemplificant-ho amb la figura de Josep Borrell, alt representant de la UE. Per això, demana la “mobilització” de la militància del PSC durant els quinze dies de campanya.

Illa manifesta que amb les eleccions, està “en joc” el futur d’Europa: “una Europa compromesa o no amb la lluita contra el canvi climàtic; que defensi o no les conquestes en matèria d’igualtat que tant ens han costat assolir; que protegeixi o no els drets dels i les treballadores; que respecti o no l’estat de dret, els drets humans, la igualtat de gènere, la solidaritat intergeneracional i la diversitat”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detingut un home per robar tres vegades al mateix supermercat

Notícia següent

Detenen un fugitiu acusat d’agredir sexualment a menors

Notícies relacionades