Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Fernández promet “tolerància zero” amb els ocupes i els delinqüents multireincidents

Avatar photo
El candidat del PPC afirma que Catalunya és “el paradís de l’ocupació a Europa”

El candidat del PPC, Alejandro Fernández, ha escollit Badalona, governada per Xavier García Albiol, per posar èmfasi en el seu discurs contra l’ocupació. Ha promès “tolerància zero” amb els ocupes i els delinqüents multireincidents. “Aquesta ha estat la recepta d’Albiol i jo em comprometo a fer el mateix a Catalunya”.

“Si Catalunya avui és el paradís ocupa d’Europa, li donarem la volta, si Catalunya és la pitjor comunitat segura, li donarem la volta”, ha remarcat. Fernández ha estat acompanyat d’Albiol i del president de PP, Alberto Núñez Feijóo, a l’acte central de campanya celebrat a Badalona. Un míting multitudinari amb 3.000 persones segons els organitzadors i que ha acabat amb una botifarrada popular.

Fernández ha dedicat bona part del seu discurs a lloar les polítiques d’Albiol en matèria de seguretat. Ha dit que l’alcalde ha “fet possible l’impossible. Amb treball incansable, fermesa, compromís i respecte a la paraula dita”, ha expressat. “Albiol va prometre als seus veïns que s’implicaria personalment i amb el físic, si calia, per millorar la seguretat ciutadana i combatre les ocupacions il·legals”, ha indicat.

 

Ocupar habitatges, “ni d’esquerres ni de dretes”

Els parlaments els ha obert Albiol acceptant que a Badalona tenen “problemes d’inseguretat i d’ocupació”, però ha matisat que estan “prenent mesures”. El badaloní ha insistit que les dades “apunten que està evolucionant millor” qüestions com la delinqüència. I ha tornat a carregar contra les ocupacions il·legals: “Ocupar habitatges no és ni d’esquerres ni de dretes, és un delicte”. “I tant em fa si ho fa un espanyol o un marroquí”, ha rematat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pedro Sánchez: “La resta de partits porten incertesa, paràlisi i inestabilitat”

Notícia següent

Ferida molt greu una noia de 29 anys atropellada per la seva amiga a Tarragona

Notícies relacionades