Divendres, 5 de juliol de 2024
És notícia

ERC fa un pols a Illa: “no ens fa por una repetició electoral”

Avatar photo
Marta Rovira avisa que no faran president de la Generalitat al candidat socialista
Aragonès
El president d’ERC, Oriol Junqueras, durant la seva intervenció aquest vespre. Font: ACN

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, avisa que no faran president de la Generalitat al candidat del PSC, Salvador Illa, “ara mateix, on estem en aquest moment”. I assegura que als republicans “no els fa por” una repetició electoral. En una entrevista a RAC1, Rovira ha lamentat la “pressió” cap a ERC: “Hem d’assumir la responsabilitat del país una altra vegada sense demanar res a canvi”.

Així, ha advertit tant al PSC com a Junts que per negociar amb ERC cal parlar de referèndum, d’implantar l’amnistia i de finançament singular. D’altra banda, Rovira ha fet una crida a “refer ponts” entre els partits independentistes després de la “victòria” de l’amnistia i la “patacada” en els resultats del conjunt de l’independentisme el 12-M.

La republicana ha demanat una “mirada de caràcter estratègic” per tal de “tornar a refer ponts i confiances”. “Som molt més fortes quan compartim objectius i ens coordinem”, ha expressat l’endemà de l’aprovació de la llei d’amnistia al Congrés.

Sobre els mals resultats d’ERC les passades eleccions, Rovira ha dit que van “massa ràpid a passar pantalles” enfront dels que “s’han quedat encallats en l’1-O, reivindicant el referèndum”. “S’han emportat més el rèdit”, ha dit de Junts.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Baixen els delictes a Parets del Vallès: Un 20% menys des del gener

Notícia següent

Comerciants es concentren a la Paeria de Lleida per reclamar que es desencalli el Pla de l’Estació

Notícies relacionades