VÍDEO: Mata la seva veïna perquè els seus gossos paraven de bordar

Els forenses van determinar que l'homicida tenia una 'aversió malaltissa' pels gossos.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un carret de supermercat abandonat i embolicat amb bosses d’escombraries, amagava al seu interior el cos sense vida d’Estefania Arias Osorio, una dona de 53 anys. La macabra troballa, que es va produir el passat 14 de setembre, va colpir els veïns de Palmira (Colòmbia).

Davant l’avís dels veïns i els rumors d’un suposat desmembrament, les autoritats, inclòs el Cos Tècnic de Recerca (CTI), van anar al lloc per verificar la situació i van confirmar que era un homicidi. El coronel Jesús Enrique Quintero, comandant de la Policia del Valle del Cauca, va confirmar que la víctima era Estefania Arias Osorio.

La dona, que vivia de la venda ambulant, havia estat víctima de violència, patint cops i asfíxia. Al principi, el secretari de Govern de Palmira, coronel Rodrigo Cepeda, va oferir una recompensa per informació que pogués portar a la identificació dels responsables.

LES CÀMERES DE SEGURETAT, DETERMINANTS

Un equip conjunt de la Policia i la Fiscalia es va encarregar de la investigació i la revisió de proves. Va ser gràcies a les càmeres de seguretat de la zona que es va poder localitzar i identificar l’homicida.

Segons l’Institut de Medicina Legal, l’agressor es va identificar com a Juan Ángel Gómez Chavarro, de 22 anys. Després d’una sèrie de preguntes, es va establir que pateix una aversió malaltissa pels gossos.

L’atemptat es va desencadenar perquè la dona assassinada era propietària d’uns gossos que, segons el testimoni de l’homicida, bordaven molt, per la qual cosa la va atacar amb objectes contundents, fracturant-li la cara i asfixiant-la amb bosses plàstiques introduïdes a la boca.

Aquest tràgic i inexplicable succés ha commocionat la comunitat de Palmira, que exigeix justícia i seguretat als seus carrers.