VÍDEO: Afirma haver filmat dues bruixes al seu jardí

Les dues suposades bruixes, seminues, estaven devorant el cadàver d'un cérvol.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una filmació que no deixa a ningú indiferent… realitat o muntatge? Jutgeu vosaltres mateixos: Corinea Stanhope, una infermera canadenca de 36 anys, afirma haver vist dues bruixes al pati de casa seva.

Les pertorbadores imatges que s’han viralitzat ràpidament en xarxes socials, van ser obtingudes, segons Stanhope, d’una càmera de visió nocturna de trampeig, de les que s’utilitzen per captar animals.

EL CÉRVOL MORT

Aquesta esgarrifosa història comença quan Stanhope, que viu a Powell River, Canadà, va fer una passejada a cavall per la seva finca. Durant la passejada va trobar un cérvol mort, i per mirar de trobar el depredador, va decidir instal·lar una càmera oculta de trampeig.

L’endemà Corinea, amb el seu avi Bob de 76 anys, van revisar els enregistraments de les càmeres i el que van trobar-hi els va aterrir. La cinta deixava en evidència una escena macabra i espantosa.

RITUALS AMB ANIMALS MORTS

En l’enregistrament apareixien dues dones seminues, a la gatzoneta al costat del cadàver del cérvol, del qual s’estaven alimentant. “Realment ens va espantar, no és una cosa que es vegi cada dia”, va dir la infermera al mitjà Kennedy News.

Corinea amb la seva filla i els cavalls.

“Realment no puc definir el que estava passant per unes fotos, però una se’n va endur la peüllaa la boca”, va afegir Corinea. “Sembla que tenen perruques. Una sembla que té cabell ros a sota”, va assegurar Stanhope.

Després de les declaracions al mitjà de comunicació i les fotografies, la notícia es va divulgar ràpidament a diversos portals informatius, generant que molts ciutadans comentessin que es podria estar tractant d’un ritual de bruixeria amb cadàvers d’animals.

“Hi ha rumors a la ciutat sobre un culte que recol·lecta ossos d’animals. No sé si és real o no”. “Algunes persones ho han esmentat des que vaig publicar les fotos. Un amic va dir que es van trobar amb dues persones al bosc que portaven alguns esquirols morts”, va afegir Corinnea.