Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

VÍDEO: Activistes pro-Palestina alliberen ratolins en locals de McDonald’s

Avatar photo

La multinacional del menjar ràpid s’ha convertit en un objectiu per activistes propalestins que, en protesta per la intervenció israeliana a la Franja de Gaza, han estat alliberant ratolins als seus establiments de la Gran Bretanya.

Els activistes han ‘atacat’ tres restaurants de McDonald’s en només 24 hores, alliberant els rosegadors als locals respectius. S’han publicat imatges a TikTok de dues de les accions de protesta que mostren els activistes causant el caos amb els ratolins.

La primera va ser un establiment d’aquesta cadena de menjar ràpid situat al complex d’oci Star City de Birmingham. Un segon McDonald’s ha estat ‘atacat’ a la zona de Perry Barr, també a Birmingham, alliberant ratolins blancs davant el desconcert de la clientela.

El Daily Mail informa que un home que va filmar el darrer incident, el passat dimarts, se sent dir: “Oh, Mare de Déu. Mireu això. Acaben de deixar això a McDonald’s. Totes aquestes rates”.

PINTATS AMB ESPRAI

I en l’enregistrament del tercer atac, es poden sentir uns manifestants corejant “Palestina lliure!” i onejant la bandera d’aquest país. Igual que en els altres incidents, un manifestant s’avança amb una caixa de ratolins abans de llançar-los al terra del restaurant.

Alguns activistes pro drets dels animals s’han queixat del maltractament que suposen aquestes accions per als ratolins, en especial quan, per simular la sang vessada a Gaza, els pinten amb esprai vermell, o de vermell, negre i verd, els colors de la bandera palestina.

PROTESTES ARREU

Les protestes propalestines han esclatat arreu del món contra la guerra a Gaza, provocada per l’atac terrorista de Hamàs contra Israel el passat 7 d’octubre. Els manifestants han atacat diverses empreses, com Marks and Spencer o Starbucks.

La policia de West Midlands, que està investigant l’incident al complex Star City va declarar a la xarxa social X: “Entenem l’angoixa que això haurà causat i no és acceptable en cap circumstància”.

VIRALITZAT PER UN TIKTOKER

Aamir Khan, un Tiktoker, extreballador d’una l’empresa de lloguer de limusines i estafador condemnat, de 32 anys, va dir a MailOnline que dilluns al vespre li havien enviat el clip de l’incident al restaurant del complex d’oci Star City de Birmingham de manera anònima. Es dona la circumstància que Khan té família vivint a Birmingham.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lloret Turisme finalitza el seu pla d’accions al mercat irlandès

Notícia següent

Noves actuacions d’urgència al passeig d’Altafulla davant dels efectes de la nova borrasca

Notícies relacionades