Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Una nena de 10 anys és violada i cremada viva pel seu cosí

Avatar photo

La petita Guadalupe va patir un calvari, a mans del seu propi cosí, abans de morir.

Lobos (Argentina). El cosí de Guadalupe Ezeiza, Ramón Oliveira, de 22 anys, va endur-se-la per a passar amb ell una tarda de diumenge.

“Li teníem confiança perquè el vam criar nosaltres. És el meu nebot, el fill de la meva germana. No em va passar mai pel cap que ell seria capaç de fer una cosa així”, va relatar Severiana, la mare de la petita.

L’assassí Ramón Oliveira

COMENÇA EL MALSON

Quan els pares de la nena veien que trigava molt a tornar a casa, van començar a enviar missatges al mòbil del cosí sense rebre cap resposta. La mare, preocupada, va trucar la policia que immediatament van començar a buscar la nena. Els agents, que van notar una persistent olor de cremat, van forçar la porta del domicili del cosí i van trobar-se un espectacle dantesc.

Guadalupe jeia morta contra la paret i sobre unes brases. El seu cos també presentava forts traumatismes cranials i diversos hematomes a la cara.

LA FISCALIA EXPLICA ELS FETS

La hipòtesi que baralla la fiscalia, és que Guadalupe, una nena menuda de, amb prou feines, 30 quilos, va intentar defensar-se d’una agressió sexual i Oliveira, després, va voler destruir tota prova que el pogués incriminar.

Després d’intentar abusar sexualment de la menor, Oliveira va agafar brases calentes, les va portar en una cantonada de l’apartament i quan hi va haver foc suficient va col·locar la víctima, inconscient pels cops, però encara viva, sobre les flames.

Sembla que Oliveira volia calcinar-li els genitals per a eliminar les proves del seu intent de violació. Quan va tenir la menuda damunt de les brases, va abandonar l’apartament, tancant amb clau.

OLIVEIRA PENDENT DE JUDICI

El despietat assassí està en presó preventiva a l’espera de judici. La causa contra ell se celebrarà al tribunal nº3 de La Plata, amb una imputació d’abús sexual seguit de mort i homicidi amb traïdoria.

Malgrat que les proves contra Oliveira són aclaparadores, l’autòpsia no va poder determinar que s’hagués consumat la violació, ja que les cremades que la nena va patir a la zona genital, les mateixes que li van causar la mort, van esborrar les proves en aquest sentit.

Severiana, la mare de Guadalupe

Severiana, la mare de Guadalupe, va assegurar: “No m’hagués esperat mai això del meu nebot. Vam criar un monstre”.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Trump reapareix a Facebook i YouTube: “He tornat”

Notícia següent

La Xarxa Santa Tecla no optarà al Servei d’Atenció Domiciliària de Tarragona

Notícies relacionades