Un nen de 8 anys mor apunyalat per defensar la mare

L'agressor és el pare del nen, qui també va ferir de gravetat la germana de 6 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un nen de set anys va ser assassinat pel seu propi pare, Miguel Solís, un drogaddicte de 23 anys, en interposar-se a l’agressió amb arma blanca que estava rebent la seva mare, al municipi de Tehuitzingo (Mèxic). En la mateixa agressió la germana petita del nen, de 6 anys, també va resultar greument ferida.

Les autoritats van donar a conèixer que el menor, identificat com a Miguel Gerson, va ser degollat, la qual cosa li va causar la mort per dessagnament. En els fets, ocorreguts al domicili familiar, també van resultar ferides la mare de la víctima i la germana de sis anys que era a la casa amb el nen.

Les autoritats van referir que la mare en el moment de veure que atacaven el seu fill va intentar detenir l’agressor, però aquest va fugir i fins ara es desconeix el seu parador. A l’escenari del crim van acudir cossos d’emergència per atendre la nena i la dona i posteriorment traslladar-les cap a un hospital.

A LA RECERCA DE L’ASSASSÍ

Ara per ara, es desconeix el parador del sospitós i la Fiscalia de Puebla ha iniciat una investigació per a poder capturar l’homicida. A través de les xarxes socials s’ha difós una fotografia del presumpte homicida identificat com a Miguel Solís, per ajudar en la seva recerca, a la que s’ha sumat la Policia Estatal i la Guàrdia Nacional.