Troben un nen de 6 anys enterrat al passadís de la casa de la seva mare

La germana del petit, que també vivia a la casa, va acabar a l'hospital

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Les autoritats van trobar el passat divendres el cos sense vida d’un nen de 6 anys, en estat de descomposició, enterrat al passadís de casa de la seva mare.

 

Els fets van succeir a Arkansas, als Estats Units, on la policia va detenir la mare després de trobar el cos i que la seva altra filla acabés a l’hospital.

 

Segons ha explicat la policia, el descobriment es va donar després d’una visita de l’àvia a la casa. La dona feia més d’un any que intentava aconseguir la custòdia dels nens, passant per judicis i litigis legals.

 

Malgrat que no ho aconseguia, encara disposava d’alguns permisos per poder veure els nens, així que va anar cap a casa dels nens a veure’ls.

 

En arribar, els pares dels nens li van dir que el més petit, de 6 anys, no hi era perquè havia anat a casa d’uns amics i que el germà gran no podia caminar. Karen, l’àvia, sí que va poder veure la seva neta, a qui va veure amb cremades al cap, motiu pel qual va decidir portar-la a l’hospital.

 

Un cop allà, i després d’atendre la nena, que estava malnodrida i amb alguna costella trencada, la dona va denunciar els fets. La policia creu que les ferides de la nena les havien provocat la mare i el seu xicot actual.

 

Més tard, la policia va contactar amb la Karen i li van dir que havien trobat el cos del nen petit enterrat sota el terra del passadís de la mateixa casa. Segons les primeres anàlisis, creuen que el nen va morir fa tres mesos per ferides que li van provocar la mare i la parella, tot i que s’està a l’espera dels resultats finals de l’autòpsia.

 

La mare del nen, de 28 anys, i la seva parella, de 33, van ser detinguts i acusats d’assassinat, d’abús d’un cadàver, de manipulació de proves físiques i de ser un perill per al benestar d’un menor.