Troben una jove de 23 anys morta dins d’una maleta

Les autoritats treballen per esclarir els fets i trobar l'autor o autors dels fets, que podria ser el seu xicot, desaparegut des de llavors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les autoritats investiguen la troballa del cadàver d’una noia de 23 anys dins d’una maleta el passat diumenge, 22 de gener, en un contenidor de la brossa.

 

Segons han informat mitjans colombians, la víctima és Valentina Trespalacios, una noia de 23 anys coneguda al país per la seva professió de DJ.

 

Els fets van succeir a la localitat de Fontibón, quan un home va trobar una maleta dins d’un contenidor de la brossa i va decidir obrir-la per veure si hi havia alguna cosa de valor. En el seu lloc, va trobar-se una dona morta i ràpidament va trucar els serveis d’emergència.

 

Juntament amb el cos de la víctima es van trobar alguns dels seus objectes personals, el que va facilitar la seva identificació per part de les autoritats.

 

Els primers resultats de l’autòpsia preliminar indiquen que la Valentina hauria mort escanyada, motiu pel qual el crim s’està investigant oficialment com un cas d’homicidi. Malgrat tot, la policia ha desmentit que el cos estigués desmembrat, com han assegurat algunes informacions a mitjans locals.

 

De moment, les autoritats treballen per esclarir els fets i trobar l’autor o autors dels fets mitjançant la revisió de les imatges de les càmeres de seguretat de la zona.

 

Tot apunta al fet que la jove va sortir de festa la nit del dissabte amb el seu xicot, John, de 35 anys i desaparegut des del dia de l’aparició del cos. Pel que sembla, l’home, resident als Estats Units, va viatjar a Colòmbia per demanar-li matrimoni després d’un any de relació.

Després de l’aparició del cos, l’home es va esfumar i va esborrar totes les seves xarxes socials i ara la policia investiga si va arribar a abandonar el país.