Roba el cotxe d’una amiga amb un bebè a dins i el mata en un accident

Una amiga que viatjava amb ells va aprofitar que la dona va baixar del cotxe per robar el cotxe amb el nen a dins

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona ha provocat la mort d’un bebè d’un any en un accident de trànsit després de robar el vehicle en què viatjaven. Segons fonts policials, la mare del bebè viatjava en un cotxe amb el seu fill, la seva cosina i una amiga seva.

 

En un moment donat, la mare i la cosina van anar a casa de la segona per fer unes gestions, i com que no havien d’estar gaire estona, van decidir deixar el bebè al cotxe amb la seva amiga.

 

La dona, però, va baixar del cotxe i va pujar per seure al seient de conductor i robar el vehicle. Mentre conduïa, la dona va xocar amb un altre vehicle i el bebè va quedar ferit en estat crític.

 

Un cop a l’hospital, i després de 24 h ingressat, el nadó va perdre la vida a causa de les seves ferides, extremadament greus perquè en el moment de l’accident no duia posat el cinturó de seguretat.

 

La mare de la víctima, completament devastada, ha demanat justícia per la mort del seu fill i ha explicat com van succeir els fets. “La meva cosina i jo vam entrar per deixar el seu gat i ella va arrencar el cotxe amb el meu fill a dins. La vaig trucar i li vaig dir que m’era igual el cotxe, però que em tornés el nen”, explica. “La coneixia prou bé per a pensar que no em faria una cosa així”, afegeix.

 

Ara, la Policia també busca el conductor de l’altre vehicle, que va ser qui va provocar l’accident i va fugir del lloc dels fets. La dona, que també va resultar ferida, s’enfronta a una possible pena de diversos anys de presó per robatori i sostracció de menors.