Policia de dia, lladre de nit. Detingut un policia que robava uniformat i amb la moto del cos

El policia d'uniforme va robar una furgoneta als nassos del propietari.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un membre de la Policia Nacional Colombiana, adscrit a l’estació de Kennedy (Bogotà), va ser enxampat furtant, aquest dimarts a la nit, una furgoneta mentre vestia el seu uniforme institucional i, a més, es movia en una motocicleta amb insígnies de la Policia Nacional.

Amb relació a com van passar els fets, s’ha revelat que l’uniformat hauria interceptat un comerciant que viatjava a bord del seu vehicle i el va fer baixar per procedir a furtar-li mercaderia. Després va carregar la moto a la furgoneta i va marxar deixant el comerciant estupefacte.

A LA CAÇA DEL POLICIA

Quan es va reposar de l’estupor, l’home va denunciar els fets a la policia, que va mobilitzar diverses patrulles per desplegar un encerclament que va portar a la captura del ‘col·lega’, després d’haver dut a terme una persecució.

Un cop capturat, se li va trobar un cinturó amb cartutxera, més de 70 municions nou mil·límetres, així com una arma de foc amb el número d’identificació esborrat. El policia, a més, duia dues jaquetes reflectores, dos impermeables i una gorra de la institució.

El policia-lladre ja ha estat posat a disposició de la justícia, mentre que els seus excompanys han iniciat una investigació, ja que sospiten que l’home actuava amb l’ajuda de còmplices.