Mor un nen en treure el cap per la finestra d’un bus i xocar-se amb un pal

El conductor de l'autobús va fugir ràpidament del lloc dels fets per a evitar que les autoritats el detinguessin

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un nen de set anys ha mort en treure el cap per la finestra de l’autobús en el qual viatjava amb la seva família i colpejar-se amb un pal. El succés va tenir lloc el passat 12 de desembre en el municipi de Veracruz, a Mèxic.

En impactar-se amb el pal, el petit va morir a l’instant. Segons expliquen els testimonis del vehicle, entre que el nen va treure el cap per una de les finestres i el xofer del camió es va acostar molt a la vorera, va provocar que el cap del menor xoqués tan brutalment que morís.

 

No obstant això, el conductor de l’autobús va fugir ràpidament del lloc dels fets per a evitar que les autoritats el detinguessin. En aquest moment, es va succeir una situació de ple pànic i horror.

La família del menor es dirigia a la celebració de la Verge de Guadalupe, una tradició catòlica important a Mèxic que es va iniciar en 1534, fa 491 anys, quan Juan Diego Cuauhtlatoatzin, un pagès originari de la regió de Gran Chichimeca, va informar el primer bisbe de Mèxic, Juan de Zumárraga, sobre una comanda de la verge.