Mor un bebè abandonat a casa mentre la mare marxava de compres

El petit només tenia 1 any de vida i va quedar-se sol a casa durant 2 hores

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una mare ha estat condemnada a dos anys de presó per un delicte de crueltat infantil després que el seu fill morís d’una fractura de crani mentre ella estava de compres. Els fets van ocórrer el 27 de juny del 2018, però el judici s’ha celebrat ara al Tribunal de la Corona de Salisbury, al Regne Unit.

 

Aquell dia, la dona va abandonar el seu bebè, Ethan, que només tenia 1 any de vida, durant dues hores sol a casa. Mentrestant, ella va marxar a rentar el cotxe i a comprar roba.

 

Stacey, de 35 anys, va deixar l’Ethan sol a casa un dia amb temperatures de 27º C, sense cap mena de ventilació i amb les finestres de casa tancades. Dues hores després l’Stacey va tornar a casa, però tampoc va anar a comprovar com estava el seu nen. En lloc d’això, la mare va estar enviant missatges a un amic durant mitja hora.

 

Va ser després quan la dona va entrar a l’habitació del nen i se’l va trobar inconscient, motiu pel qual va trucar els serveis d’emergència. Lamentablement, el nen va acabar morint a l’hospital.

 

L’autòpsia va confirmar que el nadó va morir per una fractura al crani d’uns 15 cm, tot i que es desconeix encara com van succeir els fets. De moment, però, tot apunta que la lesió era prèvia al fet que el nen es quedés sol a casa. La dona va explicar als jutjats que el seu fill va caure i es va fer un cop al cap, però que no el va portar a l’hospital malgrat que li van sortir uns blaus i una inflamació al cap.

 

L’advocat de la dona ha argumentat que la dona tenia por que si portava el nen a l’hospital en perdés la custòdia, ja que els serveis socials ja li van prendre la custòdia prèviament davant una sospita d’una lesió a la cama. Tot i això, en comprovar-se que no existia tal lesió, la mare va recuperar la custòdia.

 

A més, l’advocat defensa que la dona patia depressió postpart i que fumava cànnabis constantment per suportar la pressió, un fet que podria haver contribuït al fatal desenllaç.