Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Mor un alumne de 19 anys en meitat d’un examen a classe

Avatar photo

El noi va començar a trobar-se malament, però segons els companys, els professors no van fer res per ajudar-lo fins que va ser massa tard

Un estudiant de 19 anys ha mort després de patir una parada cardiorespiratòria mentre estava fent un examen a classe. La seva mort ha deixat els seus companys de classe commocionats després de presenciar una escena com aquesta, mentre que la seva localitat encara no pot creure que en Nadir hagi mort en aquestes circumstàncies.

 

Segons expliquen mitjans locals francesos, en Nadir tenia un historial de malalties cardíaques que arrossegava des que era petit. Va arribar a Lille quan era petit, després que metges algerians, d’on és originària la seva família, li diagnostiquessin algunes malalties del cor i li donessin només unes setmanes de vida.

 

 Un cop a França, en Nadir va sotmetre’s a una operació on li van posar un marcapassos que l’havia mantingut amb vida fins ara, així que els pares van decidir quedar-se a viure a França, on el seu fill tenia millors perspectives de sobreviure i de tenir un futur digne.

 

Tot va esfondrar-se el passat 21 de març, quan en Nadir era a classe fent un examen d’Economia. Després d’una estona, el noi va començar a trobar-se malament, però cap dels vuit professors que vigilaven l’aula va fer res per ajudar-lo, segons han explicat alguns dels seus companys.

 

L’estat d’en Nadir va seguir empitjorant i, finalment, els professors van fer sortir la resta d’alumnes de l’aula i els van traslladar a una altra classe per seguir amb l’examen mentre que la resta trucava els serveis d’emergències. Poques hores després, en Nadir no va poder superar el seu estat i els metges van aclarir que havia patit una parada cardíaca.

 

Els familiars i amics del noi han denunciat la situació perquè creuen que el personal del centre no va fer res per ajudar el jove i ara demanen una investigació que determini si va produir-se una negligència. Creuen que si els professors haguessin alertat abans els serveis sanitaris, el jove es podria haver salvat.

 

El pare d’en Nadir ha explicat que el seu fill era un noi amb molta fortalesa i perseverança: “Ell estudiava tot el matí, fins a les dues de la tarda. Just abans de sortir em deia: ‘papa, els exàmens són durs, però em trauré el batxillerat’. Sempre va voler fer-nos feliços”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 − 1 =

Notícia anterior

ACCIÓ equipararà els temps de baixa per maternitat i paternitat

Notícia següent

Marc Castells (Junts): “Apostem per la Igualada blava per fer Igualada més verda”

Notícies relacionades