Una mare mata els seus fills de 5 i 3 anys i deixa el bebè greu a l’hospital

La dona va escanyar els tres nens i després va llençar-se per una finestra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona està acusada d’intentar matar el seu bebè de pocs mesos i d’escanyar fins a la mort els altres dos fills de 5 i 3 anys. Després, va intentar suïcidar-se.

 

Els fets van succeir a l’estat de Massachusetts, als Estats Units, on els veïns han quedat molt commocionats per un succés dins d’una família que consideraven modèlica.

 

Lindsay, la dona de 32 anys, i el seu marit, vivien en una basa a la localitat de Duxbury, prop de Boston. Allà va planejar i portar a terme l’assassinat dels seus dos fills de 5 anys i 3 anys i va intentar fer el mateix amb un altre de 8 mesos.

 

Després, la dona va llençar-se per una finestra de casa, moment en què el seu marit va adonar-se de tot i va trucar els serveis d’emergència. En arribar, els sanitaris van trobar-se els tres menors inconscients, i tant els nens com la mare van ser traslladats a l’hospital.

 

La Cora, de 5 anys; i en Dawnson, de 3 anys, van ser declarats morts en arribar a l’hospital, però el bebè, que encara era viu, va quedar ingressat en estat greu.

 

Els investigadors creuen que la Lindsay va escanyar els tres fills, però no va aconseguir matar el petit, i després es va llençar per la finestra. Ara intenten esbrinar per què ho va fer i si la dona podia patir una malaltia mental o alguna condició que va aparèixer després del part del seu últim fill.

 

Fonts de CBS Boston asseguren que després del naixement del petit, la dona va començar a mostrar actituds violentes i suïcides, però sembla que ningú havia intentat posar-hi remei.