Troba mortes a la seva mare i a la seva germana mentre preparaven l’aniversari

Tant la germana com la mare preparaven l'aniversari del noi, qui va trobar-se la tragèdia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un jove de 26 anys, va quedar devastat després de descobrir les morts de la seva mare i la seva germana adolescent mentre adornaven la seva furgoneta per celebrar el seu aniversari.

El jove, qui treballa repartint hamburgueses amb la seva furgoneta, va ser qui va descobrir la tragèdia. Quan va arribar al vehicle, es va trobar la seva mare i la seva germana defallides.

Les investigacions apunten al fet que van morir enverinades per monòxid de carboni dels gasos del generador mentre decoraven la furgoneta.

El germà explica que elles havien anat a decorar la furgoneta amb globus i banderins per sorprendre’l pel seu aniversari, com ho feia la seva mare a casa cada any. Ell ni tan sols sabia que hi anaven ahir a la nit. Va descobrir les morts quan va arribar a la furgoneta el matí següent.

El generador, que normalment està fora de la furgoneta durant les hores de feina, es va deixar dins per raons de seguretat durant la nit. Tyla, resident de Kent, va trucar a la policia i a l’ambulància, però van ser els bombers els que van confirmar que probablement era una intoxicació per monòxid de carboni.