La policia dispara al pit a un nen d’onze anys que els havia demanat ajuda per sa mare

El policia va ordenar que sortissin de casa, i quan el nen va obeir li va etzibar un tret.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Un nen d’11 anys va rebre un tret d’un oficial de policia a Mississipí després de trucar al 911 per demanar ajuda per un cas de violència domèstica a casa seva. Afortunadament, el menor s’està recuperant després de ser donat d’alta de l’hospital, segons la família.

Nakala Murry, la mare, va dir a la cadena CNN que li havia demanat al seu fill, Aderrien Murry, que truqués a emergències al voltant de les 4:00 del matí de dissabte després que el pare va arribar a la casa “furiós” i ella estava preocupada per la seguretat.

Quan la policia s’hi va presentar, l’oficial que tenia el comandament “tenia la seva arma a la porta principal i els va demanar als que estaven dins de la casa que sortissin”.

Aderrien va seguir les instruccions i va rebre un tret. “No puc entendre per què”, va declarar la mare. Després que li van disparar, Aderrien seguia preguntant: ‘Per què m’ha disparat? Què he fet malament?’, segons la seva mare.

INVESTIGACIÓ DEL GRAVÍSSIM INCIDENT

L’Oficina d’Investigació de Mississipí va afirmar que un oficial del Departament de Policia d’Indianola va disparar a Aderrien al pit. Han assegurat que estan investigant l’incident i que “en completar la investigació, els agents compartiran les seves troballes amb l’Oficina del Fiscal General”.

L’advocat de la família, Carlos Moore, va dir a NBC News que Aderrien estava “beneït d’haver sobreviscut, però encara té dolor emocional i mental”.

L’advocat va afirmar que, arran del tret, Aderrien té un pulmó col·lapsat, el fetge lacerat i costelles fracturades, però que va ser donat d’alta de l’hospital dimecres. També va explicar que “no hi havia manera” que Aderrien pogués haver estat confós amb un adult.