Un home perd les 2 cames per salvar la vida de les seves dues filles

L'home no s'ho va pensar dos cops per salvar les dues nenes, però va quedar atrapat durant una hora i va acabar perdent les dues cames

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha perdut les seves dues cames per salvar la vida de les seves dues filles, que van estar a punt de morir esclafades.

Els fets van succeir als Estats Units, on una família procedent d’Austràlia havia anat de vacances i va trobar-se amb la tragèdia.

La família estava de vacances d’esquí en un hotel i les dues filles, de 3 i 1 any, estaven jugant amb la neu quan una màquina llevaneus va dirigir-se cap a elles.

Dave, el pare de les criatures, va veure què passava i va córrer cap a les nenes per apartar-les del camí de la màquina, però va acabar atrapat durant més d’una hora sota la màquina.

La seva dona, Clare, també va veure-ho tot i va avisar els serveis d’emergència, que van traslladar-se al lloc i van rescatar l’home de sota la màquina i van portar-lo a l’hospital. Un cop allà, l’home va haver de sotmetre’s a diverses cirurgies i va acabar perdent les dues cames, una per sobre del genoll i l’altra des del panxell.

La bona notícia és que el Dave va aconseguir salvar la seva filla petita, que va sortir il·lesa, i també la gran, tot i que en aquest cas també va patir ferides a les cames i la pelvis i també va haver de ser operada.