Un home mata el seu fill de 2 mesos perquè no parava de plorar

L'home s'excusa i diu que va intentar salvar la vida del nen quan va deixar de respirar de sobte mentre el banyava

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha estat declarat culpable de matar el seu fill de dos mesos després d’enfadar-se amb ell perquè no parava de plorar. L’home, de 34 anys, va colpejar el cap del nadó i li va provocar lesions cerebrals que van conduir a la seva mort.

 

El pare, durant el judici que ha durat més de 4 mesos al Regne Unit, s’ha defensat assegurant que ell no va matar el seu nen, sinó que va intentar salvar-li la vida després que el petit deixés de respirar sobtadament mentre el banyava.

 

El fiscal, en canvi, no creu la seva versió i acusava l’home de matar-lo després de perdre els nervis pels seus plors. L’autòpsia i un posterior examen van evidenciar que el petit tenia blaus al cap que podrien coincidir amb una lesió per impacte. Així, també es van detectar tres fractures en les extremitats inferiors, el que podria indicar que l’home ja havia maltractat el nen amb anterioritat.

 

El dia de la mort del nen, que es deia Hunter, el petit va ser traslladat a un hospital, on els metges van intentar reanimar-lo sense èxit i finalment van declarar la seva mort. En Hunter tenia només 9 setmanes de vida.