Exhumen el cos d’un bebè en sentir “plors” després d’enterrar-lo

Un familiar va assegurar haver sentit plors de dins de la tomba durant una visita dies després d'enterrar-lo

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una família ha exhumat el cos d’un nadó poc després d’haver-lo enterrat després que un d’ells, mentre passejava per la zona, assegurés haver sentit plors de dins de la tomba.

El nadó va ser enterrat un diumenge, i el dijous següent, quan un familiar va anar a visitar el cementiri, va trucar a la resta de la seva família assegurant que havia sentit un nadó plorant.

La família va alertar les autoritats i els responsables del cementiri i van decidir exhumar el cos del petit per comprovar el seu estat. Un cop oberta la tomba, el nadó no mostrava cap senyal de vida, però el van traslladar a un hospital per comprovar-ho.

Un cop al centre sanitari, els metges van comprovar que el nadó estava mort i la família va tornar a enterrar-lo. Els fets han succeït a Hondures.

Aquests fets han provocat molt de rebombori a la zona. Alguns creuen que el nadó podia haver estat viu, però que va morir abans que el poguessin desenterrar; mentre que altres asseguren que els plors podrien ser producte del mateix dol.

I és que alguns experts asseguren que, a vegades, durant les fases de dol després de perdre un ésser estimat, hi ha persones que són incapaces d’assumir la situació i comencen a sentir estímuls que els fan pensar que la persona encara és viva o, si més no, present d’alguna manera. Per aquest motiu, molts creuen que el familiar que va sentir-lo plorar realment no va sentir-lo, sinó que més aviat va ser cosa de la seva imaginació.

Altres, en canvi, defensen el familiar i creuen que el nen podia haver patit alguna mena d’episodi de catalèpsia, una condició neurològica per la qual la persona que ho pateix presenta una rigidesa extrema dels seus músculs i queda temporalment paralitzada, sense poder parlar o moure’s. Els metges, però, no han confirmat aquesta teoria i mantenen que el nadó va morir a l’hospital després d’un fort episodi de febre alta.