Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Es va deixar el nadó al cotxe i va morir. Ara se sap que anava drogada

Avatar photo

Una dona de 34 anys ha estat arrestada i acusada d’homicidi negligent, després de la mort d’un nen de 2 anys dins d’un cotxe el passat mes de març.

ELS FETS

Agents de l’Oficina de Xèrif del Comtat Midland (Texas), van ser requerits a casa d’Amanda Nicole Ward, el 23 de març, perquè el menor estava inconscient i no respirava. A l’escena també hi van arribar membres del Departament de Bombers Voluntaris de Midland i dels serveis d’emergència, que van determinar que el nen era mort.

D’acord amb un dels bombers voluntaris que va arribar a casa per ajudar el menor, Ward no va mostrar gaire emoció i estava visiblement sota la influència de drogues. El bomber va relatar que Ward va declarar que havia fet una migdiada i, després de llevar-se, es va adonar que el seu fill no hi era.

La dona va assegurar que va cercar el nen per tota la casa i, finalment, en anar al vcotxe, el va trobar inconscient al terra del vehicle. Va relatar que va intentar reanimar-lo fins que van arribar els bombers, que van dir que el cos del menor semblava “sense vida”.

PROVA DE TÒXICS

Ward, que va ser portada per les autoritats el 24 de març a un laboratori per prendre-li mostres de sang, va admetre que l’examen revelaria que havia fet servir metamfetamina. Les mostres de sang de la dona van ser enviades al Laboratori del Departament de Seguretat Pública de Texas.

El 28 de juny, un informe d’un metge forense de l’Institut de Ciències Forenses del Sud-oest de Dallas, va indicar que la mort del nen va ser deguda a hipertèrmia amb un factor contribuent de bronquiolitis. Es va determinar que la circumstància de la mort havia estat un accident.

El 12 de juliol, els resultats de l’examen practicat a Ward van revelar la presència d’amfetamina i metamfetamina al cos. La dona va ser arrestada i posada sota custòdia a la Presó del Comtat Midland el 4 d’agost. Actualment, es troba en llibertat sota fiança pendent de la celebració del judici.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Obertes les inscripcions per la tercera Cursa de la Dona de Ripoll

Notícia següent

La Guàrdia Urbana inaugura una nova seu destinada a atendre exclusivament víctimes de violència masclista

Notícies relacionades