Cursa a contrarellotge per salvar un nen de 8 anys atrapat dins d’un pou

Estan trigant més del que s'esperava perquè hi ha pedres dins del pou

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tanmay Sagu, de 8 anys, estava jugant amb amics dimarts a Madhya Pradesh (India) quan va caure en un pou profund que els agricultors usen per extreure aigua de la terra durant els mesos secs. Des d’aleshores s’ha creat un operatiu intens on els serveis d’emergerncia intenten frenèticament salvar el nen, que encara segueix atrapat després de més de 16 hores.

El magistrat de districte Shyamendra Jaiswal va dir a l’agència de notícies ANI que l’operació podria continuar unes quantes hores més. “Està trigant més del que s’esperava perquè hi ha pedres [dins del pou]” , afirma. L’equip utilitza excavadores per netejar la pedra del passatge.

Tanmay està encallat a uns 16 metres de profunditat al pou de més de 120 metres.

L’equip de rescat va aconseguir passar un tub d’oxigen fins a la ubicació del noi, però no poden avaluar la condició física per les denses capes de fang.

El legislador Shivraj Singh Chouhan va dir que estava en “contacte constant” amb els funcionaris locals i deia pel retorn segur del jove amb la seva família. El magistrat del districte addicional de Betul, Shyamendra Jayaswal, va dir que el noi “no respon”, cosa que significa que pot haver quedat inconscient durant la terrible experiència.

Jayaswal va dir a l’agència de notícies ANI: “L’operació de rescat ha estat en marxa des que rebem la informació. S’estan fent esforços per treure el nen. A les 2:30, SDRF [Força Estatal de Resposta a Desastres], els guàrdies locals i els equips de policia van arribar al lloc per rescatar el nen. El rescat podria durar dues o tres hores més”.