Apareix morta la dona que va tallar el penis al germà per violar la seva filla

La dona va tallar el penis al seu germà, que en aquell moment tenia 13 anys, perquè havia violat la seva filla de només 3 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La dona que va tallar el penis al seu germà de 13 anys per violar la seva filla ha aparegut morta, segons han explicat mitjans de comunicació del Brasil, on han succeït els fets.

 

Franciele Carmo li va tallar el penis al seu germà, que en aquell moment tenia 13 anys, perquè el menor havia agredit sexualment la seva filla, que només tenia 3 anys, mentre la cuidava.

 

Quan la dona es disposava a banyar la seva filla es va adonar que les seves parts íntimes estaven “enrogides”, li va preguntar a la nena i ella li va explicar que el seu tiet li havia posat “pipí” als seus genitals.

 

En aquell moment, la dona va acudir a la casa on residia el seu germà, qui també s’havia estat queixant de molt de dolor, i allà li va tallar el penis. El noi va haver de ser atès en un hospital, on va ingressar a l’UCI, però va reconèixer la violació.

 

La dona va defensar-se dient que va actuar “en un moment de fúria”, però això no va evitar que les autoritats la detinguessin.

 

Ara, anys després d’aquell succés, la dona ha aparegut morta a casa seva i el seu exmarit ha confessat el crim. L’home ha explicat que es trobava sota els efectes de les drogues quan la va matar, concretament cocaïna, i que en arribar a casa van començar a discutir.

 

En algun moment de la discussió, ell va immobilitzar la Franciele i va fer que perdés el coneixement. Després, la va lligar de peus i mans i la va degollar.