Donen l’alta a Pablo Marí, exjugador del Nàstic, després de ser apunyalat

Pablo Marí, exjugador del Nàstic, i actual jugador del Monza italià, ha rebut l’alta hospitalària després de ser apunyalat el passat dijous al vespre. Divendres va ser operat per reduir la lesió muscular causada. Segons un comunicat del Monza, el futbolista ja és a casa i ara comença un període de repòs absolut.

Marí, es trobava amb la seva parella i el seu fill a un supermercat, quan va ser atacat per un italià amb problemes mentals que va apunyalar fins a cinc persones. A més, un empleat va morir mentre el traslladaven a l’hospital.

L’autor de l’atac és Andrea Tomboloni i segons han informat fonts policials, estava sent tractat per problemes mentals. Ell va declarar que va tenir enveja veure la gent feliç al supermercat. El fiscal que porta el cas ha decretat el seu internament.

El futbolista, després de ser operat per reduir la lesió muscular causada per l’agressor, va assegurar que tant ell com la seva família estaven «bé malgrat les circumstàncies» i va agrair «tots els missatges de suport». Ara li espera un repòs absolut d’almenys dos mesos.