Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

L’actriu Shannen Doherty es queda sense diners per al tractament contra el càncer

Avatar photo
Amb un càncer de mama que se li ha estès al cervell, l’actriu no podrà seguir pagant el tractament que podria salvar-li la vida

Els problemes se li acumulen a l’actriu Shannen Doherty, que s’ha quedat sense la seva principal font d’ingressos en plena lluita contra el càncer. Es dona la circumstància que actualment s’està sotmetent a un tractament experimental que podria salvar-li la vida, però les factures són molt costoses i no queden cobertes per la seva assegurança.

Segons ha anunciat l’actriu, la seva principal font d’ingressos són els anomenats “residuals”, que són els diners que els actors cobren per l’emissió de les seves sèries i pel·lícules fins i tot anys després de la seva emissió original.

En el cas de Shannen Doherty, la seva principal font d’ingressos actualment són els diners que cobra per l’emissió de la sèrie ‘Charmed’, coneguda a Espanya com ‘Embrujadas’, però pròximament la sèrie deixarà de ser emesa a les televisions i plataformes americanes.

Per aquest motiu, l’actriu es quedarà sense ingressos estables i, sense perspectives de feina a causa de la seva malaltia, necessita diners per poder fer front al seu tractament. De moment, Doherty ha presentat uns documents davant d’un jutjat de Los Angeles per exigir una manutenció conjugal al seu exmarit, Kurt Iswarienko, amb qui estava casada en el moment que el càncer de mama va retornar i es va estendre al cervell.

L’actriu exigeix una pensió de 15.343 dòlars mensuals, amb efectes retroactius, des de l’1 de juny del 2024. També demana al seu exmarit que li retorni 9.100 euros per cobrir el sou de l’advocat que va dur els seus tràmits de separació.

“A causa dels meus recurrents problemes de salut, en gran manera no he pogut treballar i no tinc perspectives laborals futures. Avui dia, pràcticament tots els ingressos que tinc són residuals de la feina que vaig fer abans de casar-me”, escriu l’actriu en els documents judicials que ha presentat.

“La major part dels meus ingressos residuals venen de ‘Charmed’. Recentment m’he assabentat que a partir del 30 de juny del 2024 ja no s’emetrà a cap plataforma de televisió important. Com a resultat, els meus ingressos disminuiran dràsticament”, explica, afegint que juntament amb aquests residuals també perdrà l’assegurança del SAG, el Sindicat d’Actors, que era el que fins ara cobria el “desorbitat” preu del seu tractament.

Amb 53 anys, l’actriu continua esperant un miracle que li permeti superar la malaltia, un càncer de mama que se li ha estès al cervell. Mentrestant, l’actriu ja ha preparat el seu propi funeral i fins i tot ha elaborat una llista amb les persones que vol que hi assisteixin.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × two =

Notícia anterior
JCB Bons 2

Els Bons Comerç de Tarragona impulsen 636.000 euros en vendes locals

Notícia següent
sant adria besos

La platja contaminada de Sant Adrià de Besòs seguirà tancada per quart estiu consecutiu

Notícies relacionades