Vielha rehabilita el paviment del pati de l’Escola Bressol municipal “Era Cunhèra”

S’ha realitzat la substitució de l’antic sòl de llosetes de goma

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha finalitzat les obres de rehabilitació del paviment del pati de l’Escola Bressol “Era Cunhèra” de Vielha.


La intervenció era molt necessària, perquè l’antic sòl de llosetes de goma es trobava en una estat molt deficient a conseqüència de les condicions climatològiques adverses i del seu ús continuat per la canalla del centre. En aquest sentit, s’ha substituït el sòl de llosetes antic per un nou de tipus esmorteït i continu que garanteix una major durabilitat.


Aquest nou paviment protegeix els alumnes davant possibles caigudes, tenint un gruix de 40 mm format per una capa de goma que aporta més seguretat. A més, l’acabat està compost dels tres colors estàndard existents: vermell, blau i verd, a més d’integrar jocs al terra.


Aquesta rehabilitació del paviment del pati del centre escolar ha comptat amb una partida de més de 19.000 € per part del consistori.


“Amb aquesta remodelació del paviment del pati de l’Escola Bressol avancem en la millora d’un equipament important al municipi, ja que presentava greus deficiències i un estat desfectuós”, comenta el regidor d’educació de Vielha e Mijaran, Alberto López, i afegeix que “ara tots els alumnes podran gaudir d’un espai segur i adaptat a les seves necessitats”.