L’Ajuntament de Vielha e Mijaran organitza el cicle “Estiu en Família”

Hi haurà teatre familiar, jocs de fusta i sessions de cinema infantil els dissabtes a la tarda, i es duran a terme en diferents llocs de Vielha

A partir del pròxim dissabte 3 de juliol, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran organitza el cicle “Estiu en Família”, amb diferents activitats dirigides a tota la família, i que es podran gaudir durant els mesos de juliol i agost.

Aquesta iniciativa inclou un conjunt d’activitats gratuïtes (teatre familiar, jocs de fusta i sessions de cinema infantil), duent-se a terme cada dissabte a la tarda, en diferents llocs de Vielha.

El programa d’activitats és el següent: 3 de juliol: Teatre Familiar “Els secrets de Mr. Stromboli” (amb El que em queda teatre) a la Plaça de l’Església, 10 de juliol: Sessió de cinema infantil en Era Audiovisuau, 17 de juliol: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 24 de juliol: Teatre Familiar “A la fresca” (amb Ana Confetti) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 31 de juliol: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la Plaça d’Aran, 7 d’agost: Teatre Familiar “Remember Show” (amb Teatre Mòbil) a la Plaça de l’Església, 14 d’agost: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 21 d’agost: Sessió de cinema infantil en Era Audiovisuau i, 28 d’agost: Teatre Familiar “Chef Nature” (amb Markeliñe) en el Passeig de la Llibertat.

Cal recordar que durant totes les activitats s’han de complir obligatòriament les mesures sanitàries vigents per la pandèmia de la COVID-19. Les activitats que es realitzin al carrer, en cas de mal temps es durien a terme en el Centre Polivalent.

“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran hem preparat aquest ampli calendari d’activitats per a l’estiu per a amenitzar les tardes dels dissabtes i que en pugui gaudir tota la família”, comenta la regidora de cultura, Raquel Martínez. I afegeix que “la bona situació en relació a la pandèmia permet començar a organitzar activitats, i que, poc a poc, puguem tornar a una certa normalitat”.