En marxa el 5è concurs de fotografia “Eth mèn repopet” a Vielha

En motiu del 20è aniversari de la Bibliotèca Generau de Vielha

Si us agrada la fotografia, ja podeu participar en el 5è concurs de fotografia “Eth mèn repopet”, sobre la lactància maternal, els jocs, els menjars, dormir… dels vostres nadons, que organitzen l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, l’àrea de Pediatria de l’Espitau Val d’Aran i la Bibliotèca Generau de Vielha en motiu del seu vintè aniversari.

Per a participar, és necessari que facis una foto sobre el tema del concurs i l’envies a biblioteca@vielha-mijaran.org. El dia 17 de novembre és l’últim per a enviar les vostres fotos. Hi haurà un Primer, Segon i Tercer premi de regals sorpresa i lots de llibres.

Bases:

1. Condicions per a poder-hi participar: El concurs està obert a totes les persones majors de 18 anys. Pel fet de participar, els/les autors/es es comprometen a cedir els drets d’imatge de les fotos a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran per a la seva difusió per a l’exposició que es podrà veure a la biblioteca. Els participants també accepten que les seves obres siguin exposades a la Bibliotèca Generau de Vielha i que se’n pugui fer usos diferents. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

2. Tema: El tema del concurs és el món del nadó. És necessari que la foto que presenteu sigui original i inèdita, sense filtres i no tractada i no hagi estat premiada en cap altre concurs, ni publicada en cap xarxa social, i és necessari que indiqueu l’edat actual del nadó. L’edat actual del nadó ha de ser entre 0 i 2 anys: no s’acceptaran fotos de nadons que tinguin més de 2 anys.

3. Característiques: Podeu presentar només 1 foto per participant i 1 per nadó. Les fotos poden ser en blanc i negre o en color. Les fotos han de tenir una resolució mínima de 2 MB i màxim de 3 MB, i és necessari enviar-les al compte de correu de la Bibliotèca Generau de Vielha: biblioteca@vielha-mijaran.org, amb un títol, el nom i cognoms de la mare, del pare i del/la nen/a i un telèfon de contacte.

4. Categories: Hi haurà tres premis per a les millors fotografies i, si el jurat el considera oportú, algun accèssit.


5. El jurat: El jurat estarà compost pel personal de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, la Bibliotèca Generau, l’àrea de Pediatria de l’Espitau Val d’Aran, i un fotògraf professional. La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar el concurs desert. El lliurament dels premis es farà el dia 25 de novembre, dins dels actes de celebració del 20è aniversari de la Bibliotèca Generau de Vielha.