Tremp acaba la formació d’operacions bàsiques en cafeteries i restaurants

Avatar photo

És la tercera formació que es realitza des del dispositiu "Treiem-ne més profit"

Finalitza el curs Operacions bàsiques en cafeteries i restaurants de Tremp a càrrec de Miquel Madrigal Bardají, professor d’hoteleria de l’Institut Hug Roger III de Sort i propietari del restaurant Pla de Galliner. És la tercera formació que es realitza des del dispositiu “Treiem-ne més profit”.

 

El curs, d’una durada de 20 hores, ha rebut 18 inscripcions i s’ha dividit en dos apartats: Operacions bàsiques en restaurant i Cafeteria. Els alumnes han treballat aspectes pràctics de cambrer de Sala i s’han aproximat a l’ofici de cambrer, per poder cobrir les necessitats del sector de la restauració.

 

El programa s’ha centrat en les normes bàsiques d’atenció al client,  el material del servei de begudes a sala, el muntatge  del menjador i el transport de plats, safates i altres. Pel que fa a la Cafeteria, s’han revisat les preparacions dels equips útils i material, el procés de preparació del cafè i l’elaboració i servei del te.

 

Els continguts oferts en aquesta formació de petit format, es poden ampliar a l’Institut Hug Roger III de Sort, on s’imparteix de manera reglada diferents mòduls, des d’Operacions bàsiques al restaurant, Operacions bàsiques al bar cafeteria, Serveis al bar cafeteria, Operacions bàsiques de cuina.

 

Amb aquesta proposta l’Ajuntament de Tremp dona continuïtat a la línia formativa específica per a persones a l’atur o amb voluntat de millorar les seves capacitats en diferents àmbits, en el marc del programa “Treball als Barris”.

 

Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, Treball als Barris cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social. Servei públic d’ocupació Estatal, SEPE.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 3 =

Notícia anterior

Dues nenes entre 9 i 10 anys moren en precipitar-se per la finestra

Notícia següent

Viñuales proposa la creació d’una empresa públicoprivada per afrontar les inversions derivades de la transició energètica

Notícies relacionades