Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

Torna el cicle ‘Cuinem talent’ per a professionals de la restauració

Avatar photo

Seran cinc sessions conduïdes per xefs dels dos Pallars

El pròxim 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals “Cuinem Talent”, que organitzen els ajuntaments de Tremp i de Sort en el marc del programa Treball a les Comarques. 

La bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn dels aliments i la producció agroalimentària de proximitat. 

En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l’Espai Taller de la Pobla de Segur:

  • 26 de gener, Clàudia Gozzi i Jaime Bes, restaurant El raier, La Pobla de Segur “La creativitat en la cuina de proximitat ”
  • 9 de febrer, Miquel Madrigal, restaurant Pla de Galliner, Talarn “Cuina singular: la riquesa d’un producte
  • 23 de febrer, Llorenç Aguilar, Cafè d’Espanya, Tremp, “Street food del món, versió pallaresa
  • 9 de març, Aleix Aytés i Marta Casals, Cafè Pessets de Sort “Tapes slow food
  • 23 de març, Nasi Solé, Hotel Solé de La Pobla de Segur “Cuina creativa i textures

“Cuinem Talent” sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ÚLTIMA HORA: Un incendi a Reus amb 10 ferits, 2 d’ells en estat crític

Notícia següent

Molins de Rei augmenta la producció metropolitana d’energia fotovoltaica

Notícies relacionades