Torna el cicle ‘Cuinem talent’ per a professionals de la restauració

Seran cinc sessions conduïdes per xefs dels dos Pallars

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pròxim 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals “Cuinem Talent”, que organitzen els ajuntaments de Tremp i de Sort en el marc del programa Treball a les Comarques. 

La bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn dels aliments i la producció agroalimentària de proximitat. 

En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l’Espai Taller de la Pobla de Segur:

  • 26 de gener, Clàudia Gozzi i Jaime Bes, restaurant El raier, La Pobla de Segur “La creativitat en la cuina de proximitat ”
  • 9 de febrer, Miquel Madrigal, restaurant Pla de Galliner, Talarn “Cuina singular: la riquesa d’un producte
  • 23 de febrer, Llorenç Aguilar, Cafè d’Espanya, Tremp, “Street food del món, versió pallaresa
  • 9 de març, Aleix Aytés i Marta Casals, Cafè Pessets de Sort “Tapes slow food
  • 23 de març, Nasi Solé, Hotel Solé de La Pobla de Segur “Cuina creativa i textures

“Cuinem Talent” sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.