Suspeses diverses línies de transport escolar al Pirineu per neu i gel

La climatologia també ha provocat incidències en la recollida de residus a diverses zones

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El mal estat d’algues carreteres de l’alt Berguedà per la neu i el gel ha provocat la suspensió de diferents rutes de transport escolar.

 

En total, 63 alumnes s’han vist afectats per l’anul·lació del servei a sis municipis: Gósol, Saldes, Vallcebre, La Pobla de Lillet, Castellar de N’Hug i Sant Julià de Cerdanyola. Es tracta d’estudiants de l’institut de l’Alt Berguedà de Bagà, l’escola Serrat Voltor de Vallcebre i Lillet a Güell de la Pobla.

 

La climatologia també ha provocat incidències en la recollida de residus a diverses zones perquè la neu i les plaques de gel han impedit l’accés dels camions del servei. Al Ripollès, el transport escolar tampoc ha funcionat des del poble de Molló fins a Espinavell i Ginetosa.

 

El gel també provoca incidències en diferents llocs. L’Ajuntament de Ripoll demana molta precaució amb les plaques de gel per evitar caigudes o accidents. El servei de neteja del municipi està repartint potassa a diferents punts de la ciutat per evitar que es formin plaques de gel.