Dijous, 18 d'abril de 2024
És notícia

L’Escola d’Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques

Productors i cuiners de la zona mostren la seva feina als alumnes

Amb la voluntat que els alumnes de l’Escola d’Hosteleria del Pallars coneguin els productes que es fan al Pallars Sobirà i al Pallars Jussà i com els cuiners professionals dels restaurants els incorporen a les seves cartes, s’han organitzat les II Jornades gastronòmiques. Des d’aquest dilluns i fins al 4 de febrer se celebraran un total d’onze ponències. Els encarregats d’inaugurar les Jornades han estat els productors de pollastres ecològics Torre d’Erbull (Pallars Jussà) i Arnau París, guanyador del programa MasterChef de TVE amb orígens a la Vall de Meià (Noguera). Aquestes Jornades també serveixen perquè els professionals de la zona coneguin els alumnes i els puguin incorporar a treballar als seus establiments.

Miquel Madrigal, cap d’estudis de l’Escola d’Hostaleria del Pallars, ha explicat que van crear les Jornades per posar en contacte els productors, els cuiners i els alumnes per crear sinergies entre tots ells.

Madrigal ha dit que ja a les primeres Jornades el resultat va ser molt bo i 5 alumnes de l’Escola van acabar treballant amb cuiners que van participar en les jornades el curs anterior.

L’alumne André Fernández ha reconegut treure’n molt profit d’aquestes jornades i conèixer productes com els pollastres de la Torre d’Erbull que es fan al territori i desconeixia.

Fins al 4 de febrer passaran per l’Escola de l’Institut Hug Roger III, set cuiners i tres productors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Centre de Documentació Històrica de Cerdanyola presenta els primers materials recopilats

Notícia següent

Els Centres Cívics treballen per reubicar les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta

Notícies relacionades