S’inicien les preinscripcions i matrícules del curs 2021-22 a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell

A partir del pròxim dilluns 3 de maig i fins el dia 28

El pròxim dilluns 3 de maig s’inicien les preinscripcions i matrícules per al curs 2021-2022 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. El termini finalitza el 28 de maig.

Les preinscripcions s’han de formalitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web i s’adrecen a futurs alumnes que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical. Aquests han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

A partir de quina edat es pot iniciar l’aprenentatge musical a l’Escola de Música?

Els nens i nenes poden començar el seu aprenentatge a partir dels 3 anys, etapa en la que mitjançant un entorn musical ric i variat es comença a desenvolupar el potencial per aprendre música com una forma imprescindible del seu desenvolupament integral com a ésser humà.

Hi ha límit d’edat per inscriure’m?

No hi ha límit d’edat. A partir dels 7 anys es poden cursar llenguatge musical, cant coral i es poden estudiar 19 instruments diferents (baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel).

A més a més, l’escola compta amb set agrupacions instrumentals i vocals que són l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, el grup d’acordions diatònics, el grup de combos de música moderna, el grup de guitarres clàssiques i el cor de noies. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música.

Matrícules

Les matrícules s’adrecen a l’alumnat que ja està estudiant al centre. Aquestes es realitzaran en format presencial a la secretaria de l’Escola Municipal de Música.

Els horaris per poder realitzar-les són dimarts, dimecres i dijous de 9:00 a 11:00h i de dilluns a divendres de 14:00 a 19:00h. S’indicarà a alumnat i famílies, segons el nivell que estiguin cursant, els dies assignats.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 354639 o enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat