Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

La Seu d’Urgell commemora Sant Antoni Abat sense la tradicional escudella

Avatar photo

A més, també ha realitzat una aportació econòmica a La Marató de TV3 que en aquesta darrera edició ha estat dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Aquest matí la Confraria de Sant Antoni Abat de la Seu d’Urgell ha celebrat la festivitat del seu patró amb la celebració de la missa solemne a la catedral de Santa Maria d’Urgell, oficiada per l’Arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, la repartició del panet beneit (enguany embolcallat amb plàstic com a mesura higiènica), el relleu del banderer d’aquesta entitat i la benedicció dels animals a la plaça dels Oms.

En els actes de la commemoració d’enguany també hi han pres part l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana, la primera tinent d’alcalde, Mireia Font, així com diversos regidors i regidores de l’Ajuntament urgellenc.

Malgrat haver reduït i modificat els actes commemoratius a causa de l’excepcionalitat sanitària per la Covid-19 que no ha permès oferir un plat d’escudella a la població urgellenca, la Confraria de Sant Antoni ha fet enguany una donació d’aliments per a les famílies més necessitades. A més, també ha realitzat una aportació econòmica a La Marató de TV3 que en aquesta darrera edició ha estat dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tàrrega creix en habitants per sisè any consecutiu i assoleix els 17.931 inscrits

Notícia següent

Els pagesos de Bovera exigeixen ajuts directes pels danys de la neu a les oliveres

Notícies relacionades