Aquesta setmana arrenca el nou cicle Parlem de formatge 2023 a la Seu d’Urgell amb l’activitat “Fes el teu formatge de pasta filada” a càrrec de Salvador Maura, que el dia d’avui ja té les places completes. Des de l’Espai Ermengol, però, s’ha obert una llista d’espera en cas que hi hagi alguna baixa d’últim moment.
Recordem que aquesta proposta es durà a terme aquest dijous 24 d’agost a les 16 h, a la formatgeria Mas d’Eroles, a Adrall. El preu de l’entrada és de 12 €.
Cicle Parlem de Formatge 2023
Parlem de Formatge -un cicle organitzat per l’Espai Ermengol- que comença aquest dijous 24 d’agost, finalitzarà el 29 de desembre. El cicle compta amb un total de 9 activitats relacionades amb el formatge artesà.
La següent activitat programada dins d’aquest cicle se celebrarà el divendres 29 de setembre, a les 19 h, a l’Espai Ermengol. La proposta és un taller de muntatge de formatges artesans a càrrec d’Alba Plana, de l’empresa Abricoc. Durarà una hora i mitja i tindrà un cost de 25 €.
Si es vol participar en aquesta, o qualsevol altra, activitat del cicle caldrà inscriure’s prèviament a https://agenda.laseu.cat/espaiermengol/.