Abusa sexualment repetidament de les seves dos fillastres menors d’edat

El noi ha estat detingut a Tremp

La Policia Nacional ha detingut a Tremp un fugitiu reclamat per les autoritats judicials de Brasil per presumptes abusos sexuals a les seves dos fillastres quan aquest vivia al país americà. L’home, que tenia vigent una ordre internacional de detenció i entrega, ha estat localitzat després que una menor d’edat denunciés al Jutjat d’Instrucció de Tremp haver patit abusos sexuals per part del seu padrastre, d’origen brasiler, i assegurés que tenia coneixement que l’home havia fet el mateix a altres menors al seu país natal. Després de contrastar la informació, la policia espanyola va arrestar l’home. El detingut ja ha declarat per videoconferència davant l’Audiència Nacional i es troba a la presó a l’espera que es resolgui la seva extradició.

A través de l’Interpol, la policia espanyola va saber que l’home estava sent buscat per les autoritats de Brasil ja que l’havien acusat formalment d’haver-se aprofitat de la condició de padrastre per abusar sexualment de les seves dos fillastres. En concret, els abusos es van produir de forma freqüent entre els anys 2015 i 2016 quan l’home es quedava sol amb les víctimes o bé, quan la mare d’aquestes dormia. Després de ser denunciat a la policia, el sospitós va fugir de Brasil.

L’operatiu l’han dut a terme la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Lleida amb la col·laboració d’Interpol Espanya.