El xef Pep Moreno es consolida entre els millors cuiners del món amb el premi The Best Chef Awards 2025

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha reivindicat que aquesta distinció "reconeix el talent i la dedicació del nostre xef amb estrella Michelin"

03 d'octubre de 2025 a les 18:18h

 

El xef Pep Moreno, guardonat amb una Estrella Michelin pel seu restaurant Deliranto Salou, ha rebut un dels prestigiosos ganivets dels The Best Chef Awards 2025, en la gala celebrada aquest dijous a la nit a Milà (Itàlia). Aquest reconeixement l’inclou dins la llista internacional dels millors cuiners del món i consolida la seva trajectòria ascendent com a figura destacada de la gastronomia contemporània.

La cuina de Moreno, creativa i profundament arrelada al territori, es caracteritza per combinar innovació, tradició i relat gastronòmic, convertint cada plat en una experiència única. L’organització de The Best Chef Awards, considerada una de les més prestigioses del panorama culinari mundial, ha subratllat la seva capacitat de portar una visió personal a un nivell internacional, amb propostes que sorprenen i alhora emocionen.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat el xef i ha remarcat que “aquest premi internacional és un orgull per a Salou, perquè reconeix el talent i la dedicació del nostre xef amb estrella Michelin, i alhora projecta la imatge del municipi al món com a destí gastronòmic, cultural i turístic de primer nivell”.

Aquest nou guardó se suma a una trajectòria plena d’èxits. Moreno s’ha consolidat com un referent de la cuina d’autor i creativa dins i fora del país, posant Salou al mapa gastronòmic internacional i situant el municipi com un enclavament de primer nivell dins el circuit culinari europeu.

A més, el xef manté una estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, participant en demostracions i esdeveniments culinaris tant a nivell local com nacional. La seva presència en aquests actes el converteix en un ambaixador gastronòmic de primer ordre del municipi, capaç de transmetre els valors de la creativitat i la identitat local a públics de tot el món.